Flæskestegssandwich med hjemmelavet agurkesalat

AFTENSMAD EDDIKELAGE TIL AGURKESALAT GÆSTEMAD RØDKAL

Flæskestegssandwich er bare altid godt! Og med en flæskestegssandwich med hjemmelavet agurkesalat bliver ikke meget bedre. Om det er til aftensmad, byg-selv gæstemad eller endda til natmad efter en sjov fest. Men jeg må indrømme, at jeg ikke får lavet flæskestegssandwich så tit, for jeg synes, det er lidt besværligt. Derfor er min nye version super nem og med et par smutveje, hvis det skal gå lidt stærkt på en hverdagsaften. Der skal få ingredienser til, så køb nogle af høj kvalitet, så lover jeg du ender med en nem og mega lækker flæskestegssandwich på middagsbordet.


Hvis det skal være en hurtig aftensmad, kan du sagtens købe flæskestegen færdigstegt hos slagteren, og så varme den derhjemme i 10-15 min. Så kan du lave denne ret på 15 min, og det er da nem aftensmad!

Du kan bruge hvilken som helst bolle, om det er brioche eller en mere sej krumme. Til min flæskestegssandwich bruger jeg opskriften fra Frederikke Wærens, som du kan finde her. Jeg pensler med lidt æg inden bollerne ryger i ovnen. Hvis jeg køber mig til briocheboller, så steger jeg dem lidt hårdt i smør inden. Så holder de lidt bedre på det hele og så smager bollen endnu bedre, når den har fået lidt smør.

Af Syltet’s produkter bruger vi eddikelage til agurkesalat og rødkål. Jeg ved ikke, om jeg selv må sige det, men jeg synes, vores eddikelage til agurkesalat er helt genial. Jeg har aldrig brudt mig om agurkesalat, fordi jeg nemt synes det bliver lidt smattet. Men med eddikelagen, beholder agurkerne både farve og sprødhed, men får en virkelig lækker syltet smag. Vi har krydret eddikelagen med chili, peberkorn og dild. Jeg sylter en lille portion som passer det til, vi skal spise til aften. På den måde har du altid en god agurkesalat ved hånden.

Flæskestegssandwich med hjemmelavet agurkesalat er blevet en hverdagsfavorit herhjemme, og jeg håber også, den bliver det hos dig.

star


Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort