Sliders med paneret kylling, pesto og syltede grønne tomater

Disse sliders med paneret kylling, pesto og syltede grønne tomater er så nemme at lave! Luksus aftensmad især på en fredag. Sliders er en stor fredagsfavorit hjemme hos mig. Vi spiser det faktisk næsten hver fredag. Det er bare lækkert og nemt, og jeg kan godt lide at det er små, lækre burgers i stedet for én stor. Så kan man jo også, hvis man vil, lave lidt blandet fyld, så man kan få flere forskellige sliders.

Denne version af sliders er med paneret kylling, pesto og syltede grønne tomater. Du kan også sagtens lade være med at panere kyllingen, hvis du hellere vil det. Eller bruge oksekød og mayonnaise i stedet for kylling og pesto.
Du kan også bruge syltede agurker til denne ret i stedet for de grønne tomater. Så tager du blot vores Eddikelage til Agurkesalat og 1/2 agurk som du skærer i skiver og hælder eddikelage over. Efter 10 min har du sprøde, syltede agurker. Jeg ville skære dem ret tykke til denne ret.

Jeg køber mine sliders for det er nemt og smager godt. De har dem i de fleste supermarkeder efterhånden (Meny, Irma, SuperBrugsen, Føtex etc). Dem kan du stege på en varm pande med lidt smør, hvis de skal være ekstra gode. Jeg kan gode lide, når brioche boller bliver stegt på hver halvdel i smør, så den ikke er så blød i midten. Men det er helt op til dig.

star


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort