Spinatsalat med syltede rødløg og svampe

AFTENSMAD FROKOST RØDLØG TILBEHØR

Denne spinatsalat syltede rødløg og svampe, er én af mine favorit salater (sammen med tomatsalaten, som du finder her). Den er så nem og smager bare så godt. Få, gode ingredienser og så behøver man faktisk ikke mere. Og syltede rødløg i salat er jo næsten et must her i huset. Du finder vores syltede rødløg her. Du kan sagtens lave dine rødløg selv, og det er slet ikke så svært. Jeg oplevede bare ofte, at jeg ikke gik det gjort. Og så kan jeg bedst lide, at syltede rødløg har trukket i noget tid, så de derved mister den skarpe løgsmag. Hvis du lynsylter rødløg, så har du stadig den smag.

Vores syltede rødløg bringer syre og en lidt anden sprødhed til retten. Det er et godt brud til mozzarella og spinat. Og en lidt anden syre en granatæblekernerne. Du kan bruge syltede rødløg i alle salater. Jeg plejer at anbefale La Treccia’s produkter, fordi de bare er i orden. Du finder deres mozzarella her.

Spinatsalaten med syltede rødløg spiser jeg til frokost eller bruger den som tilbehør til oksemørbrad eller helstegt kylling, når vi har gæster. Husk, at du kan bruge lagen fra vores syltede grøntsager som dressing. I denne salat ville vores solbær- eller brombæreddike også gøre sig godt som dressing. Jeg ville bruge eddike som den er, eller lave en olie/eddike dressing. 1 del eddike til 4 dele olie, salt og peber. Du kan også koge vores eddiker forsigtigt ind, så de bliver til en glace. Den hænger lidt bedre ved salaten. Den skal kog til den har en tyk konsistens, men vær forsigtig for det må ikke brænde på.

Svampene har godt af at køle en lille smule af, inden du kommer dem på salaten. Bare så spinaten ikke bliver for varm og falder sammen. Med denne opskrift på spinatsalat med syltede rødløg og svampe bliver det altså ikke meget nemmere at lave god, velsmagende mad.

star


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort