Tapas med ost, pølse og masser af sprøde syltede grøntsager

AFTENSMAD GÆSTEMAD MIDDAG SOMMER VINTER

Her får du “opskriften” på det nemmeste og lækreste tapasbræt! Tapas smager jo altid bare godt, fordi du kan vælge lige præcis det, som du godt kan lide. Min version af et tapasbræt, eller ostebræt om man vil, består af de bedste ingredienser, jeg kan finde. Lækre pølser og gerne flere forskellige slags og så nogle gode oste. Jeg er ikke den helt store ostespiser, men de varianter jeg har valgt her, dem elsker jeg. De syltede grøntsager hører sig til, fordi de giver et sprødt og syrligt modspil til de bløde og fede pølser og oste. Her er både brugt vores rødløg, gule beder, grønne tomater og gulerødder&havtorn. Du finder vores produkter her.

Jeg vil servere denne slags tapas bræt både når vi bare er hjemme, og når vi har gæster. Fordelen, er at det ikke kræver særlig lang tid at forberede, og så kan man være mere til stede sammen med sine gæster og behøver ikke stresse over varm mad. Hvis du vil spice den lidt op, kan du tilføje en blandet salat eller en tærte. Men ellers behøver du altså ikke mere end et godt glas vin, så har du forudsætningen for at få en hyggelig aften.

Hvis du vil sammensætte dit eget tapasbræt, er tricket at vælge noget forskelligt. Nogle hårde oste, nogle bløde oste, lidt frisk frugt, nogle forskellige pølser og så naturligvis nogle syltede grøntsager. Tapas med ost, pølse og masser af sprøde syltede grøntsager har lidt af det hele, så det også er spændende at gå ombord i. Især hvis vi har gæster, kan jeg godt finde på at vælge en ost, som jeg ikke har prøvet før. Men det er lidt nemmere, hvis man er flere om at spise den. Og hvis du køber ost af en ostehandler, kan du ofte købe osten i præcis de størrelser, som du ønsker. Det er virkelig en fordel! Og de er naturligvis også gode til at vejlede, så du kan prøve noget nyt. Især Osten på Kultorvet og Caseus er nogle af mine favoritostebutikker.

De syltede grøntsager er essentielle, fordi de giver både sprødhed og syrlighed, hvilket passer super godt til tapas. Og det kan jo varieres på uendelig mange måder, så du selv kan lave det lækreste og nemmeste tapasbræt.

star


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort